GOD STEMNING PÅ SJAKKAKADEMIET I TRONDHEIM

21-11-2017
Barn, ungdom og voksne på sjakkveld :)
Nidaros Idrettsungdomsskole
.
Alder er ingen hindring når det kommer til sjakk :) Av og til er det ekstra artig med sjakk, og i kveld var det akkurat slik. Store og små samlet til sjakk i trivelige lokaler på Nidaros Idrettsungdomsskole i Trondheim. Med 10 minusgrader og mørkt ute virker det som sjakk konkurrerer bra mot andre aktiviteter.
.
Hver tirsdag fra klokka 17.00 er det sjakk for spillere på alle nivå. Fra 18.30 spiller vi turneringspartier for de som vil konkurrere enda mer :) For de yngste er det ofte nok med 1.5 timer sjakk på en kveld, denne gangen imponerte de yngste med god konsentrasjon gjennom hele økta. Hvis dette ser spennende ut er det bare å bli med, vi har plass til flere!
.
Nidaros Idrettsungdomsskole
.
Nidaros Idrettsungdomsskole
.
Nidaros Idrettsungdomsskole
.
Spillerne liker å følge med på resultatene,  og er fornøyde når de avanserer en plass eller to :) Artigst er det når det stort sett blir jevne partier.
.
For de som vil ha enda mer sjakk anbefales å følge med på avslutninga til GM Aryan Tari i Junior-VM. Han er nemlig i ledelsen med mulighet til å bli Juniorverdensmester, noe selv ikke Magnus Carlsen har klart. Partiene kan følges på Chess24.
.
En annen populær mulighet for enda mer sjakk er å prøve Play Magnus eller Lichess.
.
.
Hell Sjakklubb - Torbjørn Dahl
Sjakk for barn, ungdom og voksne

Copyright 2017